Speelclub


Iben Phlypo

Iben begint dit jaar aan zijn carrière als leider bij de Chiro, maar heeft al bakken ervaring als lid en deed ook al 3 jaar mee op kamp aan de stage! Naast de vele uren dat hij steekt in de Chiro, doet hij ook nog aan paardrijden. Als je een vraag hebt over paarden, ben je bij Iben aan het juiste adres! Als hij niet voor de Chiro of zijn paarden werkt, dan kan je hem bezichtigen als professioneel schuurder, bij zijn papa! Hopelijk zien de speelclubs dit Chirojaar even hard zitten als Iben!
Gsm: 0472 39 06 99
email: Iben.phlypo@gmail.com

Wannes Buyse

Wannes is de kleinste leider van de leiding maar dat houdt hem niet tegen om er op sommige vlakken bovenuit te springen! Hij kan zijn Engels als geen ander en Arabisch is ook een koud kunstje voor hem. We hebben Wannes een paar jaar gemist in de chiro omdat hij een tijdje bij de kamelen in Dubai gewoond heeft, maar toch was hij standaard mee op ons jaarlijks kamp. Met zijn ervaring die hij zal opdoen in het 6de toerisme zal hij als vast en zeker de beste plaatsjes kennen om bezoekjes te brengen! De speelclub is voor hem gemaakt, niet alleen zal hij leiding zijn van de speelclub... in ieder spel zal hij ook meedoen als een speelclub. Met zijn enthousiasme is het een zonde voor de speelclubs om niet naar de chiro te komen.
Gsm: 0484 54 84 65
email: wannesbuyse@hotmail.com

Simon Calliau

Hij is 17 jaar en woonachtig in Langemark. Dit is voor vele een nieuw gezicht bij de leiding hij is misschien wel eerste jaar maar heeft toch al wat ervaring als lid in de Chiro. Naast de Chiro is hij ook vaak te vinden in de sporthal van Langemark. Daar speelt hij namelijk basket bij Rapid Langemark. Hij maakt ook zeer graag originele spelletjes dus jullie zullen jullie zeker niet vervelen in de Chiro.
Gsm: 0499 54 73 04
email: simon.cailliau@outlook.com

Tim Ameye

Tim, Timme, Timtje… Dit jaar gaat hij van start als 2e jaar leider, ook neemt hij de zeer zware taak van groepsleider op hem. Dit doet hij in samenwerking met Roeland. Tim begint dit jaar aan zijn hogere studies in Gent. Naast Chiro en studeren speelt hij ook nog basketbal in Rapid Langemark, waar hij door velen als de nieuwe LeBron James wordt gezien. Tim is de enige leider die woont in Poelkapelle en moet dus ook het verste rijden naar de chiro, maar met zijn net behaalde rijbewijs is dit zeker geen probleem! De speelclub mag dit jaar opnieuw supertoffe spelletjes verwachten van Tim!
Gsm: 0470 35 23 64
email: timameye2@gmail.com