Rakkers


Tibo Seys

Tibo Seys, als eerste jaar leider heeft hij al veel ervaring. Hij heeft al tal van animatorcursussen gevolgd en vele speelpleinwerkingen gegeven. Daardoor kan hij op een mum van tijd leuke spelletjes maken. Tibo is ook een echte werkmens @carrefour & @devagebelofte (weekendwerk). Ook houdt hij wel van een mopje, geen grapje is er voor hem teveel aan. Wij zijn er zeker van dat hij een topleider wordt!
Gsm: 0496 23 23 26
email: tibo.seys@hotmail.be

Alessandro Bruynsteen

Alessandro, Ales in de chiro is sinds vorig jaar leider. Hij is vorig jaar in het midden van het jaar in de chiro gekomen . Hij heeft vorig jaar al mega coole spelletjes gemaakt maar hij wil het dit jaar nog beter doen. Dat zal moeilijk worden maar zeker haalbaar. Als Ales niet in de chiro is zal hij tevinden zijn in zijn zetel of naast het parcour. Hij is namelijk een echte koersfan. Hij ziet het alvast super hard zitten om er met jullie een tof jaar van te maken!
Gsm: 0473 39 86 20
email: bruynsteen.a@gmail.com

Jaron Lamaire

Jaron a.k.a. Jarre begint dit jaar aan zijn 2de jaar als leider bij de rakkers. Hij zit ook al een hele tijd in Chiro Lange Jo waardoor hij tonnenvol ervaring heeft en altijd wel een nieuw spel weet voor de zondagnamiddag. Ook in zijn 2de jaar zal hij dit super goed doen en nog altijd super gedreven zijn, want de chiro is zijn meest favoriete bezigheid misschien zelfs meer dan zijn vriendinnetje. Iedere vrijdagavond kan je Jarre vinden op zijn werk, in Sportkaffee Eleven waar je wordt bediend door deze super sympathieke barman. Bij Jarre kan je ook altijd terecht voor een mopje, goeie en slechte Kort samengevat met Jarre als leider wordt het een supertof jaar.
Gsm: 0498 46 87 10
email: jaronlameire@gmail.com